SELAMAT DATANG KE FARIZ DE SHOP



Rabu, 9 Februari 2011

SELAMAT DATANG KE FARIZ DE SHOP



KETAHUI CARA UNTUK MENURUNKAN BERAT BADAN DALAM 10 HARI



DEBELLA LITCHIN
 
CEPAT

KURUS DALAM 10 HARI.
BERAT BADAN TURUN 3-7KG DALAM 10 HARI.
SELAMAT
MENURUNKAN KADAR KOLESTROL YANG MENYELAPUTI ORGAN.
MENGURANGKAN LEMAK DI BAWAH KULIT.
VF SEMAKIN RENDAH.
BERKESAN
TIDAK KIRA UMUR ATAU JANTINA, ANDA BOLEH TAMPIL DENGAN IMEJ YANG MENARIK DAN SIHAT DALAM MASA YANG SINGKAT! see more>>


AMBIL AIR KOSONG 4-5 LITER SEHARI SEMASA ANDA MENGAMALKAN DEBELLA LITCHIN UNTUK MEMPERCEPATKAN PENURUNAN BERAT BADAN.

CHANTIQUE COLLAGEN

Chantique Collagen merupakan produk berbentuk jus minuman enak berperisa Blueberry. Ia diperkayakan lagi dengan kombinasi Fish Collagen Gred A, Pueraria Mirifica, White Fungus, Ascorbic Acid yang pasti memberikan kesan yang memuaskan pada kulit anda. 

FIT UP


Sekiranya anda sedang tercari-cari produk diet, 'diet fiber' atau 'diet formula' untuk turunkan berat badan, Fit-Up adalah jawapan yang tepat. Berkesan untuk kuruskan badan tanpa risiko kegemukan semula. see more>>



STAY FIT


Stay Fit – Roselle Dietary Drink (untuk wanita sahaja) adalah satu jenama baru dipasaran tempatan dan khusus untuk wanita yang merupakan jus minuman diet untuk mengekalkan kelangsingan bentuk badan."TERBUKTI BERKESAN DAN TIADA KESAN SAMPINGAN" TANPA PERLU BERLAPAR 100% RUMUSAN EKSTRAK HERBA & SELAMAT "HANYA 1 SACHET SEHARI SEBELUM TIDUR. see more>>




6 ulasan:

  1. apa yg kurang tu sila la tunjuk..

    BalasPadam
  2. ptg tadi g klang suami sibuk cari kain langsir canopy yg kita sibuk cari baju kurung utk majlis kawin adik ipar, x sangka dah ble sarung saiz M.. tp ada part yg nmpk ketul2 hehehe beli yg saiz L dah nmpk ada shape ok la dlu muat yg saiz XL jer..

    BalasPadam
  3. hari ni ada cite kelakar, ptg2 kat umah mertua ingt nk buat minum ptg dgn biras baru imah, kt org pon planning nk wat roti telor je sbb ramai bdk2 kat umah masa tu. Imah dah pecahkn telor 6 biji aku lak bancuh telur tu dgn susu + gula, ank2 aku mmg suka mkn roti telor ni, dah aku kacau2 aku bg la kat imah masak roti telor...
    Aku lak wat air teh, dah mskkn susu dgn gula aku pon rasa..alamak nape rasa ajinomoto ni, skali rupanye bkn gula tp ajinomoto terus aku buang air tu kene la wat baru..skali aku tringt td aku ada guna ajinomoto ni tp wat apa ye...
    Dah siap roti aku pon rasa la..alamak nape rasa smacam je...rupa2 nye aku tmbh ajinomoto kat bancuhn telor td bkn gula..da siap roti ni byk lak tu aku ckp kat imah hidang je la x rasa sgt pon ajinomotonye..skali laki si ima mkn roti tu muka dia tkulat2 kah kah kah, lps tu dekat nk habis mak mertua aku nk rasa lak, alamak mesti mak mertua au prasan... dia mkn jer roti tu..dia. jer, aku yg rasa bsalah smpi la ni bg mertua mkn roti telor ajinomoto...

    BalasPadam
  4. Dah lama x update blog sejak pregnent ni xde mood jer..emmm...

    BalasPadam